Een omsnoeringsmachine van Reisopack Nederland, is onmisbaar bij het veilig en stevig verpakken van op elkaar gestapelde goederen. Niet alleen binnen de tuinbouw, maar ook binnen andere branches worden onze machines ingezet voor het omsnoeren van pallets, dozen en nog veel meer. Een Reisopack omsnoeringsmachine leent zich namelijk uitstekend bij het omsnoeren van vrijwel ieder product!

Omsnoering binnen diverse sectoren

Al decennialang verkoopt en levert Reisopack Nederland omsnoeringsmachines in verschillende soorten en maten binnen de sierteelt, groente- en fruitteelt, verpakkingsindustrie, voedingsindustrie en logistieke industrie. Hierdoor weten wij als organisatie exact hoe veelzijdig onze machines worden ingezet. AGF-goederen, maar ook non-food artikelen, bloembollen en verpakkingen met producten worden dankzij onze machines binnen een handomdraai veilig getransporteerd of opgeslagen.

Omsnoering verschillende goederen | Reisopack Nederland

Een geschikte omsnoeringsmachine voor iedere organisatie

Voor iedere specifieke organisatie hebben wij een geschikt model omsnoeringsmachine staan. Heeft u dagelijks een grote productie te verwerken? Dan past een volautomatische omsnoeringsmachine uitstekend binnen uw bedrijf. Heeft u echter dagelijks slechts enkele pallets die omgesnoerd dienen te worden, dan raden wij u juist eerder een semi-automatische omsnoeringsmachine aan. Ook voor de omsnoering van kleine producten zoals dozen of kranten, biedt Reisopack Nederland een op maat gemaakte oplossing. Bekijk dan eens onze bandeermachine!

Laat u adviseren door Reisopack Nederland

Met de omsnoeringsmachines en het omsnoeringsband van Reisopack Nederland kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Heeft u nog enige twijfel over welke omsnoeringsmachine de perfecte match is met uw bedrijf? Dan kunt u natuurlijk voor een vrijblijvend advies bij onze specialisten terecht. Vul al uw vragen in via ons contactformulier, en wij zullen spoedig contact met u opnemen. Wilt u toch liever direct een specialist spreken? Dan kunt u een mail sturen naar info@reisopack.nl of bellen naar +31 (0)850 778 387. Wij kijken uit naar ons gesprek!