In de afgelopen periode heeft Reisopack Nederland weer een geweldige klus uit mogen voeren in het buitenland. Eerder brachten wij u op de hoogte van bijzondere klussen in Japan en Slowakije, maar nu is onze top monteur Martijn afgereisd naar het mooie Zweden voor de installatie van een Reisopack 2903 automatische omsnoeringsmachine. Hieronder leest u meer over het bedrijf in Zweden en de geïnstalleerde omsnoeringsmachine van Reisopack.

Tomatenkwekerij in Zweden

Het Zweedse Frovi Greenery heeft in het prachtige Lindesberg een gloednieuwe tomatenkwekerij opgezet, speciaal om de Zweedse markt te kunnen voorzien van zelfgekweekte tomaten. Hiervoor heeft de kwekerij een kas van ruim 10 hectare groot aangelegd. De kas wordt verwarmd door restwarmte, afkomstig van industriebedrijven uit de buurt. Dit is niet alleen een stuk voordeliger voor de organisatie, maar hiermee dragen ze ook een steentje bij aan verduurzaming.

Dagelijks wordt er voor een grote hoeveelheid aan tomaten geoogst. Om deze lading te verwerken, heeft Frovi Greenery gekozen voor een volautomatische omsnoeringsmachine. Niet alleen heeft Martijn de machine binnen de verwerkingslijn geïnstalleerd, maar ook heeft het personeel een uitleg gekregen over de werking en het onderhoud van de machine.

Installatie in Zweden | Reisopack Nederland

Installatie Reisopack 2903 omsnoeringsmachine

De Reisopack 2903 is geïnstalleerd binnen een volledig automatische verwerkingslijn. Hier komt de automatische omsnoeringsmachine precies tot zijn recht. De dozen met tomaten worden binnen een snelle tijd klaargemaakt voor transport, of om tijdelijk op te slaan in het magazijn. Ook neemt de machine een hoop werk over van het personeel, waardoor zij de focus kunnen leggen op het oogsten van de tomaten!

Reisopack 2903 omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Installatie uitvoeren van omsnoeringsmachine Reisopack

Wilt u de verwerkingslijn binnen uw bedrijf ook laten versnellen of automatiseren met behulp van een omsnoeringsmachine van Reisopack? Laat deze taak dan uitvoeren door een van onze specialisten, zodat u de zekerheid heeft van een optimaal resultaat. Neem vrijblijvend contact op met Reisopack Nederland via ons contactformulier. Wenst u liever direct in contact te komen met een specialist? Dan kunt u contact opnemen via het +31 (0)850 778 387. Onze specialisten helpen u graag tijdens een gesprek!