Onlangs heeft Reisopack Nederland een installatie van een omsnoeringsmachine uitgevoerd bij Motreahof in Berkel en Rodenrijs. Deze omsnoeringsmachine is geïmporteerd binnen een nieuwe sorteer- en verpakkingslijn, van machinefabrikant NEXT Handling Solutions. Motreahof heeft hierbij gekozen voor een automatische omsnoeringsmachine, zodat de lijn volledig geautomatiseerd is. Reisopack Nederland brengt u hieronder verder op de hoogte van de machine in kwestie!

Omsnoeringsmachine voor nieuwe sorteer- en verpakkingslijn

Motreahof houdt zich bezig met het telen van grote hoeveelheden groenten, wortel- en knolgewassen. Om de geoogste paprika’s gemakkelijk gereed te maken voor transport, is er speciaal een nieuwe sorteer- en verpakkingslijn van NEXT Handling Solutions aangelegd. De automatisch Reisopack 2905 wordt hiervoor speciaal ingezet om de dozen met paprika’s stevig op de pallets te omsnoeren. Hierdoor kunnen deze pallets vervolgens op een veilige manier getransporteerd worden, zonder instortingsgevaar. Hiermee wordt niet alleen schade aan de producten voorkomen, maar werkt het personeel ook in een veiligere omgeving. Een omsnoeringsmachine wordt in vrijwel iedere verwerkingslijn als laatste stap toegepast.

Nieuwe sorteer- en verpakkingslijn | Reisopack Nederland

Reisopack 2905 volautomatische omsnoeringsmachine

De Reisopack 2905 is een volautomatische omsnoeringsmachine, die ingezet kan worden om pallets horizontaal te omsnoeren met omsnoeringsband van hoge kwaliteit. Niet alleen omsnoeringsband kan worden aangebracht, want deze omsnoeringsmachine kan daarnaast ook extra hoeklatten plaatsen. Hierdoor worden pallets nóg steviger en rechter gestapeld.

Reisopack 2905 omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Uw leverancier van tuinbouwmachines

Al ruim 20 jaar is Reisopack Nederland dé specialist voor omsnoeringsmachines geschikt in de tuinbouw. Houdt uw organisatie bezig binnen de groente- of fruitteelt, dan kan een omsnoeringsmachine u goed van pas komen. Ook binnen andere branches wordt er regelmatig gekozen om een omsnoeringsmachine te installeren. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met het automatiseren van uw verwerkingsproces? Neem dan gerust contact op met onze specialisten en doorloop samen de werkwijze van uw organisatie. Vul in dat geval ons contactformulier in of bel naar +31 (0) 85 077 8387.