Gemüsebau Hoffman heeft afgelopen maand door Reisopack Nederland een installatie laten uitvoeren voor twee nieuwe omsnoeringsmachines. Het familiebedrijf uit het Duitse Fürth is voornamelijk actief met het telen van groenten zoals sla, broccoli en paprika’s. In dit nieuwsbericht leest u verder over het verschil van de omsnoeringsmachines en hoe deze cruciaal zijn voor de automatisering binnen de organisatie.

Steenks Service installatie in Duitsland | Reisopack Nederland

Aanschaf van omsnoeringsmachines

Om het verwerkings- en verpakkingsproces van de oogst volledig te automatiseren, heeft Gemüsebau Hofmann geïnvesteerd in twee verschillende omsnoeringsmachines. Hiermee worden de pallets met opgestapelde dozen binnen een korte tijd gereed gemaakt voor transport. Lees hieronder meer over de verschillende functies van de twee omsnoeringsmachines.

Reisopack 2901

De Duitse groente- en fruitverwerker gebruikt een zo goed als nieuwe Reisopack 2901 als stand-alone machine. Deze omsnoeringsmachine zal gebruikt worden om pallets met de diverse groente buiten de verwerkingslijn om te snoeren.

Reisopack 2901 omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Reisopack 2905

Ook heeft Gemüsebau Hofmann gekozen voor een goednieuwe Reisopack 2905 volautomatische omsnoeringsmachine, welke is geïnstalleerd in een Taks verwerkingslijn. Binnen deze lijn worden dozen op pallets gestapeld, waarna de Reisopack 2905 deze horizontaal omsnoert.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan de dronevideo op onze Instagram!

Reisopack 2905 omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Installatie en onderhoud van omsnoeringsmachines

Naast het verkopen van machines, kunnen wij ook worden ingeschakeld om een installatie of onderhoudsbeurt aan uw omsnoeringsmachine te verrichten. Hierbij zijn wij zowel actief in het binnen- als buitenland! Zo kunt u binnen korte tijd (weer) gebruik maken van uw machine.

Reisopack Nederland – multifunctionele omsnoeringsmachines

Binnen het assortiment van onze machines vindt u modellen die geschikt zijn voor verschillende producten of werkzaamheden. Daarnaast vindt u binnen ons aanbod niet slechts nieuwe uitvoeringen, maar ook bieden wij gebruikte omsnoeringsmachines aan van een uitstekende kwaliteit. Zou u graag in gesprek willen gaan met één van onze specialisten en een op maat gemaakt advies ontvangen? Vul dan ons contactformulier in met al uw vragen. Liever direct contact? Bel dan naar +31 (0) 85 077 8387. We vernemen graag van u!