Wilt u voortaan veilig uw goederen opstapelen en gereed maken voor opslag of transport? Onze omsnoeringsmachines kunnen u hier uitstekend bij assisteren. Met een semi-automatische omsnoeringsmachine van Reisopack Nederland wordt u gegarandeerd van snelle omsnoering en een flexibele werking. Reisopack semi-automatische omsnoeringsmachines worden wereldwijd geliefd door de prijs-/kwaliteitsverhouding en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast kan deze variant toegepast worden voor de omsnoering van alle soorten producten, gestapeld op een pallet of verpakt in een doos. Kom meer te weten over onze halfautomatische omsnoeringsmachines in dit nieuwsbericht!

Verschil halfautomatisch en volautomatisch

In tegenstelling tot een volautomatische omsnoeringsmachine, wordt een semi-automatische omsnoeringsmachine deels met de hand bediend. Dit heeft zo zijn voordelen, omdat een halfautomatische omsnoeringsmachine hierdoor erg veelzijdig in te zetten is. Zo is deze variant verrijdbaar, waardoor u de machine binnen meerdere plekken binnen de organisatie kunt gebruiken voor omsnoering. Ook binnen een productielijn kan een semi-automatische omsnoeringsmachine uitstekend fungeren, wanneer hier continu personeel aanwezig is om de machine te bedienen. Als u echter dagelijks een grote hoeveelheid binnen deze lijn dient om te snoeren, raden wij u eerder een volautomatische omsnoeringsmachine aan, die zelfstandig te werk gaat.

Semi-automatische omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Werking van de semi-automatische omsnoeringsmachine

Met een semi-automatische omsnoeringsmachine dient u zelf het omsnoeringsband horizontaal of verticaal rondom de goederen heen te plaatsen. De machine zorgt er vervolgens voor dat het band strak wordt getrokken, en aan elkaar gekoppeld wordt. Het voordeel hiervan, is dat u zelf kunt bepalen hoe veel band er toegepast wordt, en hoe hoog deze geplaatst wordt. Wilt u de goederen nog beter verstevigen met behulp van hoeklatten? Ook dit is met een semi-automatische omsnoeringsmachine geen enkel probleem.

Bekijk in deze video hoe gemakkelijk het personeel van Vereijken Kwekerijen B.V. tomaten omsnoert met behulp van een semi-automatische omsnoeringsmachine!

Investeren in een omsnoeringsmachine

Voortaan ook eenvoudig en veilig uw goederen omsnoeren? Wij adviseren u graag over de beste Reisopack omsnoeringsmachine binnen uw organisatie. Contact opnemen kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen, of door direct te bellen naar +31 (0)850 778 387.